Superb Cutie
Spongebob!!
Friday, April 1, 2011 | 5:44 AM | 0 comments
Hye peeps!!

Spongebob Imagination Pictures, Images and Photos

Actually xde entry yang hendak di tulis pun..
Tpi just want to share with u all about spongebob nie ha.. ^^
Btw,sape yang xkenal spongebob nie..
Yang merupakan cartoon dikenali oleh budak2 zaman sekarang include me!!
hahaha..
Rasanya semua org suka kartun nie..
Lagipun cerita nie kan funny..n English dye pun simple..so budak2 blh follow..
Sape2 yang xsuka Spongebob nie jgn baca entry Lachata k..
Kalo korang xsuke jgak jgn la korang guna SPONGE kat umh untuk basuh pinggan tuh!
korang buang je n basuh guna tangan ok..hahaha..
Jahat x?? xun..
Lachata xsejahat mane la..jahat-2 nakal ja..



At the same time,Lachata rasa this story ada juga nilai murni nya..
Lebih-2 lgi..tue ha tgk ats..
PERSAHABATAN!!
KASIH SAYANG!!
Spongebob n Patrick..
selalu bersama walaupun ada mslh..
dan juga same2 selesaikan.
so ape slhnya kalo korang ambk nilai murni dalam cerita nie..
Btw,baik untuk diri korang..
Cerita yang selain dari Spongebob nie..
Adalah Tom and Jerry..
walaupun bergaduh..tpi Tom n Jerry tetap duduk dalam satu rumah..^^

so fikir-2 kan la..ok!


Ada lgi cerita yang memaparkan tentang persahabatan..



~The End~

Older Post | Newer Post